http://saorganics.com/coffee-cream-with-cream/
Ingredients
250 ml of coffee (3 teaspoons coffee per 250 ml water)
3 egg yolks
150 g of sugar
10 g (2 tsp) gelatin
300 ml cream 33-35%
Soak gelatin in 100 ml of cold boiled water and leave for 1 hour. Mix the egg yolks with the sugar. Put in a water bath heated to dissolve the sugar. Add coffee and mix. Add gelatin. Heated up until gelatin is completely dissolved. Remove from heat, cool. Whip the cream. Stir in the cream and the cooled coffee mass. Pour into ice-cream bowls, place in refrigerator for 3-4 hours.
Crema al Caffè con Panna
Ingredienti
250 ml di caffè (3 cucchiaini da caffè per ogni 250 ml di acqua)
3 tuorli d'uovo
150 g di zucchero
10 g (2 cucchiaini) di gelatina
300 ml di panna 33-35%
Ingredients
250 ml of coffee (3 teaspoons coffee per 250 ml water)
3 egg yolks
150 g of sugar
10 g (2 tsp) gelatin
300 ml cream 33-35%
Soak gelatin in 100 ml of cold boiled water and leave for 1 hour. Mix the egg yolks with the sugar. Put in a water bath heated to dissolve the sugar. Add coffee and mix. Add gelatin. Heated up until gelatin is completely dissolved. Remove from heat, cool. Whip the cream. Stir in the cream and the cooled coffee mass. Pour into ice-cream bowls, place in refrigerator for 3-4 hours.
Crema al Caffè con Panna
Ingredienti
250 ml di caffè (3 cucchiaini da caffè per ogni 250 ml di acqua)
3 tuorli d'uovo
150 g di zucchero
10 g (2 cucchiaini) di gelatina
300 ml di panna 33-35%
Mettere a bagno la gelatina in 100 ml di acqua bollita fredda e lasciar riposare per 1 ora. Mescolare i tuorli con lo zucchero. Mettere in un bagno d'acqua per sciogliere lo zucchero. Aggiungere il caffè e mescolare. Aggiungere la gelatina. Riscaldare fino a che la gelatina è completamente sciolta. Togliere dal fuoco, lasciar raffreddare. Montare la panna. Incorporate la panna e la massa di caffè raffreddata. Versare in coppette da gelato, mettere in frigo per 3-4 ore.
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