Vin Brulè con Frutta Secca Speziata
Mulled wine or other variations such as the German Gluhwein, the Italian Vin Brule or 'burnt wine' and the Nordic Glugg, are associated with the Christmas Holidays and are traditionally drunk during the cold European Winter.
Wine, usually red, is combined with various spices and served warm. The aromatic vaper, warmth and alcohol will defrost almost any frozen soul ... letting the Christmas cheer radiate!
Ramsay's recipe has an unusually extra spicy flavour, and is delicous ...
Wine, usually red, is combined with various spices and served warm. The aromatic vaper, warmth and alcohol will defrost almost any frozen soul ... letting the Christmas cheer radiate!
Ramsay's recipe has an unusually extra spicy flavour, and is delicous ...
Ingredients
Red Wine 750 ml
Cardamon Pods 3
Cloves 1 pinch(es)
Star Anise 2
Cinnamon Stick 1
Lemon Grass Stick 1
Orange 1
Soft Brown Sugar 1 tablespoon(s)
Pickled Ginger 1 teaspoon(s)
Ginger Syrup 2 tablespoon(s)
Basil Nuts 1 handful(s)
Whole Almond Nuts 1 handful(s)
Walnuts 1 handful(s)
Hazel Nuts1 1 handful(s)
Pistachio Nuts 1 handful(s)
Salt 1/2 teaspoon(s)
Cayenne Peper 1/2 teaspoon(s)
Paprika 1/2 teaspoon(s)
Fresh Rosemary 1 sprig(s)
For the Mulled Wine, you need to make a 'bouquet garni' & for this you require a A4 size muslin cloth & some string.
Add the Cardamom Pods, Cloves and Star Anise Seeds.
Break the Cinnamon Stick into 2 and add to other spices.
On the muslin cloth, flatten the Lemon Grass to release its flavour & then lightly chop.
Fold the muslin cloth and tie tightly.
Remove 5 - 6 grates of Orange zest from the Orange & cut the remaining Orange into wedges
Chop the Pickled Ginger.
To make the mulled wine, empty the bottle of Red Wine into a saucepan and warm. Do not boil the alcohol away.
Add the prepared bouquet garni.
Add the Orange Zest and pieces.
Add the brown Sugar, Ginger pieces & Ginger Syrup.
Stew & heat Wine for a further 5 Minutes.
To make the spiced nut, add nuts to a pan on a medium to high heat.
Toast for 2 to 3 minutes.
Add the Salt, Cayenne Pepper a& Paprika.
Toast for a further 2 minutes, tossing slightly to ensure the nuts are all warmed and coated.
Break up the Rosemary, Toss a few times and Serve
Traduzione
Vin brulè o altre varianti, come il tedesco Glühwein, l'italiano Vin Brule o 'vino bruciato' e il Glugg nordici, sono associati con le vacanze di Natale e sono tradizionalmente bevuto durante il freddo inverno europeo.
Vino, di solito rosso, si combina con varie spezie e servite caldo. Il vaper aromatiche, il calore e l'alcool si scongelano quasi ogni anima congelati ... lasciando che il Natale irradia allegria!
Ramsay ricetta ha un sapore particolarmente piccante in più, ed è deliziosa ...
Ingredienti
Vino rosso da 750 ml
Cardamon Pods 3
1 pizzico di chiodi di garofano (es)
Anice Stellato 2
1 bastoncino di cannella
Lemon Grass Stick 1
arancia 1
Morbido zucchero di canna 1 cucchiaio di (s)
1 cucchiaino di zenzero in salamoia (s)
2 cucchiai di sciroppo di zenzero (s)
1 mazzetto di basilico Nuts (s)
Tutto Nuts 1 manciata di mandorle (s)
Noci 1 manciata (s)
Nocciola NUTS1 1 manciata (s)
Pistacchi 1 manciata (s)
Sale 1 / 2 cucchiaino (s)
Cayenne Peper 1 / 2 cucchiaino (s)
Paprika 1 / 2 cucchiaino (s)
1 rametto di rosmarino fresco (s)
Per il vin brulè, è necessario fare un 'bouquet garni' e per questo avete bisogno di un panno di mussola formato A4 e una stringa.
Add i baccelli di cardamomo, chiodi di garofano e semi di anice stellato.
Break la stecca di cannella in 2 e aggiungere altre spezie.
Nella panno di mussola, appiattire la Lemon Grass a rilasciare il suo sapore leggermente e poi tritarli.
Fold il panno di mussola e cravatta stretta.
Remove 5-6 griglie di scorza d'arancia dal arancio e tagliare il rimanente a spicchi arancione
Chop il zenzero in salamoia.
To fare il vin brulè, svuotare la bottiglia di vino rosso in una casseruola e caldo. Non bollire l'alcool lontano.
Add preparato il bouquet garni.
Aggiungere la scorza d'arancia e pezzi.
Aggiungere lo zucchero di canna, pezzi di zenzero e sciroppo di zenzero.
Stew & Wine riscaldare ancora per 5 minuti.
To fare il dado speziato, aggiungere i dadi di una padella a fuoco medio-alto.
Toast per 2 o 3 minuti.
Add il Sale, pepe di cayenna a & Paprika.
Toast per altri 2 minuti, gettando un po 'per assicurare i dadi sono tutti riscaldati e rivestiti.
Break il rosmarino, Toss un paio di volte e servire
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