http://www.recipefarm.net/main-dish/grilled/beef-and-shiitake-mushroom-kabobs/
Ingredients Makes 4 servings
1/2 cup Carb Options Asian Teriyaki Marinade, divided
2 (7-ounce) Omaha Steaks Flat Iron Steaks, thinly sliced (3 1/2-ounce portion equals 1 serving)
2 ounces shiitake or white mushrooms, thinly sliced
6 green onions, trimmed (about 6 inches long)
1 teaspoon toasted sesame seeds (optional)
In large, shallow baking dish or plastic bag, pour 1/4 cup marinade over steak. Cover, or close bag, and marinate in refrigerator 30 minutes.
Remove steak from marinade, discarding marinade. Evenly skewer steak, mushrooms and green onions onto wooden skewers (soak in water about 30 minutes before using). Grill or broil, brushing with remaining 1/4 cup marinade, until steak is desired doneness. Sprinkle with sesame seeds.
Carne e Fughi Shintake
Ingredienti per 4 porzioni
1/2 tazza Carb Opzioni asiatica Teriyaki Marinata, diviso
2 (7 once) Omaha Steaks Flat Iron bistecche, fette sottili (3 parte 1/2-ounce uguale a 1 porzione)
2 once shiitake o funghi bianchi, tagliata a fette sottili
6 cipolle verdi, tagliate (circa 6 centimetri di lunghezza)
1 cucchiaino di semi di sesamo tostati (facoltativo)
In grande, piatto piano cottura o un sacchetto di plastica, versare 1/4 tazza marinata bistecca. Coprire, o un sacchetto vicino, e lasciate marinare in frigorifero 30 minuti.
Rimuovere bistecca dalla marinata, scartando marinata. Uniformemente bistecca spiedo, funghi e cipolle verdi su spiedini di legno (in ammollo in acqua circa 30 minuti prima di utilizzare). Grill o cuocere alla griglia, spazzolatura con il rimanente 1/4 tazza marinata, fino a quando si desidera bistecca cottura. Cospargere di semi di sesamo.
Ingredients Makes 4 servings
1/2 cup Carb Options Asian Teriyaki Marinade, divided
2 (7-ounce) Omaha Steaks Flat Iron Steaks, thinly sliced (3 1/2-ounce portion equals 1 serving)
2 ounces shiitake or white mushrooms, thinly sliced
6 green onions, trimmed (about 6 inches long)
1 teaspoon toasted sesame seeds (optional)
In large, shallow baking dish or plastic bag, pour 1/4 cup marinade over steak. Cover, or close bag, and marinate in refrigerator 30 minutes.
Remove steak from marinade, discarding marinade. Evenly skewer steak, mushrooms and green onions onto wooden skewers (soak in water about 30 minutes before using). Grill or broil, brushing with remaining 1/4 cup marinade, until steak is desired doneness. Sprinkle with sesame seeds.
Carne e Fughi Shintake
Ingredienti per 4 porzioni
1/2 tazza Carb Opzioni asiatica Teriyaki Marinata, diviso
2 (7 once) Omaha Steaks Flat Iron bistecche, fette sottili (3 parte 1/2-ounce uguale a 1 porzione)
2 once shiitake o funghi bianchi, tagliata a fette sottili
6 cipolle verdi, tagliate (circa 6 centimetri di lunghezza)
1 cucchiaino di semi di sesamo tostati (facoltativo)
In grande, piatto piano cottura o un sacchetto di plastica, versare 1/4 tazza marinata bistecca. Coprire, o un sacchetto vicino, e lasciate marinare in frigorifero 30 minuti.
Rimuovere bistecca dalla marinata, scartando marinata. Uniformemente bistecca spiedo, funghi e cipolle verdi su spiedini di legno (in ammollo in acqua circa 30 minuti prima di utilizzare). Grill o cuocere alla griglia, spazzolatura con il rimanente 1/4 tazza marinata, fino a quando si desidera bistecca cottura. Cospargere di semi di sesamo.
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